Information

Smooth swedes

För oss lena och kala svenskar.

Website: http://www.alopeci.se
Location: Stockholm
Members: 50
Latest Activity: Jun 4, 2017

Discussion Forum

Mässa i Stockholm 7 Feb.

Started by Roger. Last reply by Roger Dec 11, 2008. 3 Replies

2009 års konferans i Houston.

Started by Roger Jul 7, 2008. 0 Replies

Comment Wall

Comment

You need to be a member of Smooth swedes to add comments!

Comment by Tommy_Swe on December 1, 2015 at 1:28am

Hur har ni det i höstmörkret med all blåst och regn? :)

Comment by Tommy_Swe on November 26, 2015 at 12:22pm
Kan bara bli bättre :)
Comment by Roger on November 26, 2015 at 2:18am

Går halvsegt :)

Comment by Tommy_Swe on November 25, 2015 at 8:25am

Hej Alla!

Ingen vidare aktivitet här inne, det var ju lite trist :)

Hoppas gruppen vaknar till liv.

Mvh Tommy

Comment by Marinetta on June 4, 2013 at 9:15am

Hej Allihopa!
Jag tänkte höra om det är någon som är intresserad av att vara med och väcka lokalförbundet i väst till liv? Hör i så fall av er till mig, jag står som kontaktperson i väst på Alopeciförbundets hemsida!

Comment by Jennifer M on May 28, 2013 at 4:31pm

Hej! Läs gärna min blogg om mitt liv utan hår :-)
http://www.finest.se/jvalentina

Comment by Renée on October 20, 2012 at 6:19am

Hej en hälsning från Skåne.

Comment by Helena Wenzin on August 17, 2012 at 9:02am

Jag tror det är den tekniken Sanna använder sig av!. Om jag missuppfattat allt.

Jag trivs bäst utan peruk... men Freedom wig är det bästa när man ändå vill ha en på sig (finns en hel del tillfällen man bara vill se "normal" ut) Men på sommaren, nej då tar jag av den helst. Den blir varm som alla peruker. Jag har inte helt kommit överens med min peruk än, men jobbar på det... De ser väldigt naturliga ut dock! Jag får dock lite utslag om jag haft den väldigt länge på mig. Värmen kanske. De kostar mycket dock, men man får slå ut det på flera år och tänka att man annars hade gått till frissan för de pengarna :)

Lycka till med allt nu! Du kan alltid ställa mer frågor här eller inboxa mig direkt.
//Helena

Comment by Ellen on August 16, 2012 at 12:29pm

Hej Helena,

Tusen tack för ditt svar. Skönt att höra att dina ögonfransar kom tillbaka :) Det är väl det man får hoppas på och under tiden hitta ett sätt att hantera det. Om jag tappar mina ögonbryn helt och hållet tror jag att även jag ska tatuera dem. Jag har läst om en ny tatueringsteknink där man tatuerar små små streck som ser ganska mycket ut som hårstrån. Detta gör att det ser väldigt naturligt ut, åtminstone på lite distans. Jag vet dock inte om det finns salonger i Sverige som utför denna tekniken.

Är du nöjd med din freedom wig? Jag har hört att dom ser väldigt bra ut men att de är väldigt varma. Tur att det är kallt 9 månader om året i Sverige :)

Återigen tack för era svar!

Varma hälsningar / Ellen

Comment by Helena Wenzin on August 15, 2012 at 10:46am

Hej Ellen, ja, man kan känna sig ensam ibland som tjej utan hår, men vi finns! och många svarar dig säkert gärna, bara att vi inte är så aktiva just här i forumet :)

Jag tappade mina lösögonfransar men fick tillbaks dom så där kan jag inte tipsa tyvärr. Dock är mina ögonbryn nästan helt borta och jag har funderat en längre tid på att tatuera dom permanent. De flesta jag pratat med rekommenderar Sanna på Sannakliniken. Hon kommer till Stockholm tror jag ibland. Och hos henne kan man använda bidraget från landstinget även till detta!

Jag ska nog göra det nästa år. Så jag kan inte bedöma hur det blev än! :)

Sen har jag tänkt att gå en privat sminkkurs nån gång. FÖr att lära mig sminka mig snyggt när jag går utan peruk. Vilket jag hittills gjort i 4 år... men nu testar jag en Freedom wig, för det är skönt att känna sig "normal" ibland. Speciellt i jobblivet.

För tillfället målar jag ögonbrynen med en ögonbrynspenna. med varierande resultat, haha....

Sen har jag köpt nåt som jag inte kommer ihåg vad det heter... det är som små hårstrån på lim i tub... ser ut lite som riktiga hårstrån då, men jag har ännu inte orkat lära mig sätta dit det så det blir riktigt bra.

Hoppas du blev lite lite klokare iaf!
Vänligen
Helena

 

Members (50)

 
 
 

Disclaimer

Any mention of products and services on Alopecia World is for informational purposes only; it does not imply a recommendation or endorsement by Alopecia World. Nor should any statement or representation on this site be construed as professional, medical or expert advice, or as pre-screened or endorsed by Alopecia World. Alopecia World is not responsible or liable for any of the views, opinions or conduct, online or offline, of any user or member of Alopecia World.

© 2022   Created by Alopecia World.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service